Bianka
Virallinen nimi: Lucky Seven
Kutsumanimi: Bianka

Sukupuoli: Naaras
Syntymäaika: 6.4.2011
Rotu: Risteytys
Väri: Luonnonharmaa x-kirjava
Paino: n. 1,5kg

Kasvattaja: Maria Viittanen
Emä: Anemones Vanilla (hermeliini)
Isä: LU-11 X-File's Resurrection* (kääpiöjänis)
Bianka on luonteeltaan utelias, todella touhukas, ujo ja omalla tavallaan tosi seurallinen. Ensimmäinen vaikutelma, jonka Biankasta saa on arka, ujo ja pelokas kani. Biankan kanssa joutuu käyttämään paljon kärsivällisyyttä ja aikaa, jotta sen luottamuksen voittaa. Mutta sitten kun luottamus on voitettu, saat Biksusta ihanimman ja hassuimman kaverin ikinä, joka kiipeilee sun syliin ja selkään heti tilaisuuden tullen. :') Silti, yksikin väärä liike, ja tuo luottamus voi olla menetetty päiviksi.

Bianka on pienestä pitäen ollut erittäin hyvä keksimään tekemistä. Pienenä sen lempipuuhaa oli mm. verhojen kanssa leikkiminen, kiipeileminen, ja kaikenlaiset lelut. Nykyäänkin Biankan voi löytää leikkimästä jossain jollain, mitä se nyt on ikinä keksinytkään.

Kaiken hyvän lisäksi Bianka osaa olla hieman känkkäränkkäkin. Kanikavereille Bianka ruukaa "kitistä" tuon tuosta, hassulla äänellään jos jokin ei miellytä. Ihmisten ei onneksi tarvitse varoa, paitsi hiuksiaan ja housunlahkeita. Bianka nimittäin tykkää hirveesti kaapia lahkeita ja hämmentää hiuksia....

2 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Onpa bianka suloinen!❤️🐰 Mulla on nyt pupukuume joten metin jos ottaisin kääpiölupan, kuulemma sopii aloittelijoille:)

Manda kirjoitti...

Biksunen kiittää kehuista :) Mulla ei ole ikinä ollut kluppaa, mutta muun kokemani perusteella, kyllä, ovat oikeen mainioita lemmikkejä! :) Etenkin kastroitu uros on omasta mielestäni hyvä aloittelevalle pupuilijalle :)

Lisää luettavaa: