8.11.2015

Parisuhdeuutisia

Jos vaan meidän pupuilla olis Facebook-profiilit, niin siellä lukis tällä hetkellä Biankan profiilissa näin: "Parisuhteessa henkilön Vanttu kanssa". Jipii!


Varmaan kuukausi kaikkinensa meni totuttelun, tosin välissä pakkaa sekoitti se, että yritin saada myös Handen samaan laumaan. Handesta vaan on tullut vähän vanha yrmy, se ei oikeen viihdy pienten ikiliikkujien kanssa.. Biankan kanssa niillä on välillä melko tulisia taisteluja ollut yhdistettäessä, joten päätin jättää Handen yksin.

Mutta Vantun ja Biankan yhteiselo alkoi lopulta sujua hyvin, ja nyt ne on jo asuneet 24/7 samassa tilassa! Ne on oikeastaan aika täydellinen pupupari, ovat aivan samankokoisia ja molemmat tykkää touhuta ja liikkua paljon. :) Bianka on myös yllättänyt mut kiltteydellään, se on melko hellästi ottanut Vantun vastaan (verrattuna muihin kaneihin joiden kanssa olen Biankaa koittanut tutustuttaa). Ehkä Bianka kokee olevansa vanhempana se pomo, niin sen ei tarvi yrittää isotella Vantulle. Ja Vanttu vaan tykkää niin valtavasti Biksusta. :D

2 kommenttia:

Elina Greus kirjoitti...

Kiva postaus!

Neeannamari kirjoitti...

Mukava kuulla, että Bianka ja Vanttu viihtyvät yhdessä! :')

Olen blogisi aika uusi lukija. Löysin vasta tämän blogin, ja blogi vaikuttaa hyvältä. :')

Lisää luettavaa: