25.11.2015

Mukava näyttelypäivä Ylivieskassa!

Lauantaina 21.11. meni koko päivä näyttelymeiningeissä Ylivieskassa! Siellä oli siis Suomen Kaniyhdistyksen näyttely, pet- ja ulkomuotoluokat. Lisäksi minä raahasin mukanani esteitä, ja saimme järjestettyä pienet estehyppykisatkin.

Aamulla oli aikainen herätys, lähdin mun reippaan apulaisen Ninnan kanssa aamulla jo kuuden jälkeen liikkeelle. Haettiin Vanttu ja Bianka kyytiin, ja ajettiin Ylivieskaan kamalassa lumituiskeessa.

Näyttelypaikalle saavuttiin ja sitten rehkittiin pöydät sekä tuolit paikoilleen, laitettiin esterata pystyyn ym. Vaikka meitä oli pieni porukka niin aika äkkiä saatiin koko liikuntakeskus valmiiksi näyttelyitä varten. :)


Lumisateesta ja sen aiheuttamista myöhästyksistä huolimatta, päivä sujui hienosti! Mun vastuualueena oli lähinnä se estehyppypuoli, mutta päädyin sitten assaroimaan pet-kaneja. Tuomarien tauon aikana pidin epävirallisen estehyppykisan. Oli hienoa nähdä kuinka paljon täälläpäin on estehypystä kiinnostuneita omistajia, ja oikein lupaavia estekaneja!
Esteillä kävi myös ensikertalaisia harjoittelemassa, ja oli mukava nähdä että moni kani oppi sinä päivänä hyppimään esteitä. :)

Mulla oli mukana myös ne omat puput pet-luokassa, Vanttu ja Bianka. Senkin puolesta päivä sujui kivasti, Vanttu sai pisteitä
93,5p ja Bianka 94p :) Vanttu sai muistaakseni Kuman yleiskunnosta, Bianka turkista, ja Bianka oli myös PPK4. Vanttu oppi myös hyppiin esteitä :D

Vanttu 93,5p

Bianka 94p2 kommenttia:

MaiSu kirjoitti...

Oho miten hyvän näköinen tila, tonne olis saanut varmasti isommatkin estekisat pystyyn!! :)

Manda kirjoitti...

Niin ois, tuolla on kyllä hyvin tilaa! :) Toivotaan että sinne vielä joskus saatais ihan viralliset kisat, jos sieltä etelästä joku pääsee tuomaroimaan :D

Lisää luettavaa: