4.10.2015

Helliä tunteita pupuhuoneessa? Ei vielä..

Hei pitkästä aikaa :)
Meillä nyt ei ole mitään suuria tapahtunutkaan, mutta nyt on menossa projekti "puput yhteen". Vanttu on siis nyt kastroitu ja varoaika on jo ohi (siitä en mitään kirjoittanutkaan, mutta leikkaus sujui jännittämisestä huolimatta aivan hyvin ja Vanttu selvisi. :D) 

Ensimmäisen totuksen tein Handelle ja Vantulle, laitoin pojat yhdessä alueelle, jossa eivät juuri pääse muuten käymään. Handesta on tullut esille kärttyinen vanha mies, ja Hande linnottautui yhteen nurkkaan ja katseli vihaisena Vanttua, eikä antanut sen tulla lähelleen. Vanttu lähinnä patsasteli ja ihmetteli tilannetta.

Toinen totutus oli sitten jo vähän isompi operaatio, vein kaikki kolme, Handen, Vantun ja Biankan alakertaan pesuhuoneeseen. No, lyhykäisyydessään tuossa kävi niin että Bianka puski väkisin mun syliin ja pojat vähän nahisteli. Seuraavaksi päästin ne siitä vähän isompaan tilaan, Biankakin uskaltautui lattialle ja Hande taas linnoittautui yhteen nurkkaan, eikä tullut sieltä enään pois. Vanttu juoksi molempien perässä ja kerjäs verta nenästään, ja sitähän se sai kun meni liika lähelle. Ei kuitenkaan onneksi verta lentänyt, mutta normaalia välien selvittelyä puolin jos toisin!

Jotenkin turhauttavaa tällä hetkellä tämä totutus, vaikka kuin haluaisin kaikki kolme yhteen. Uskon että Vanttu ja Bianka tottuu toisiinsa nahistelujen jälkeen, mutta edelleen epäilyttää miten Hande kestää noita kahta ilopilleriä (Hande kun on tottunut vähän rauhallisempien pupujen seuraan aiemmin).

No, katsotaan miten käy, tässä varmaan vierähtää aikaa että totutus onnistuu :)

Tässä taas Handen viimeisimpiä ulkoilukuvia syyskuulta!Hande tykkää haistella sormia :')

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: