31.8.2015

Kanihuoneen yksinäiset asukit

Kiitos kaikille osanotoista <3 

En ois uskonu että kanien hoitaminen menee vaan vaikeammaksi mitä vähemmän niitä on. :I Siivouksen kannalta joo helpottaa, ruokaakin menee vähemmän.. Mutta tällä hetkellä meidän kaikki kolme kania asuu yksinään, joka on kovin mun periaatteiden vastaista. Oon aina ajatellut, että kani on pääsääntöisesti onnellisempi hyvän kanikaverin kanssa kuin yksinään.
Kamalat omantunnon tuskat kokoajan niiden yksinäisyydestä, varsinkin kun Hande on nyt yksin. Hande on melkein koko elämänsä asunut kaverin kanssa, joten tuntuu pahalta ettei sillä ole kaveria enään vanhoilla päivillä.

Taminen poismenon jälkeen oon pari kertaa koittanut Handea ja Biankaa yhteen. Tiesin että Bianka on pippurinen, mutta en olisi aavistanut että Hande ottaa niin paljon vaikutteita toisesta kanista, ja on Biankan seurassa melko vihainen. Handen ja Meemelin yhdistäminen oli niin helppoa, etten olis uskonut että joudun nyt pohtimaan tosissani voinko laittaa Handea ja Biankaa yhteen.. Aiempi kokemus on kyllä näyttänyt sen, että Bianka pystyy elämään toisen kanin kanssa (Kasperin kanssa aiemmin), mutta se vaatii tosi paljon aikaa totutteluun, ja taisteluja tulee. En tiedä haluanko Handelle sellaisia eläkepäiviä, mitä jos se stressaa liikaa toisen kanin pomottelusta, tai mitä jos käy joku vahinko..

Toinen huolen aihe on tämän viikon torstaina koittava Vantun kastrointiaika. Stressaan sitä ihan hirveästi jo nyt, varmaan osittain senkin takia että viikko sitten kun olimme eläinlääkärissä, jouduin luopumaan Taminesta. Oon todella ihastunut ja kiintynyt Vanttuun, ja kamala pelko nyt siitä että sille käy jotain leikkauksessa :( Mutta täytyis ajatella positiivisesti..

Nyt en vaan tiedä mitä tekis näiden kolmen kanssa, huippua tietenki ois jos kaikki tulis keskenään toimeen (Vantun kastroinnin+varoajan jälkeen). Mutta kuulostaapa tosi kaukaa haetulta ajatukselta että nuo kolme kania asuis yhdessä. Yksi vanha herra, yksi kipakka neiti ja yksi rasavilli teinipoika samassa tilassa.. Hmm.. :D

Näin ois hyvä. Mutta kun ei Bianka ole enään noin pieni ja kiltti kuin mitä oli vuonna 2011 kesällä.. :D

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: