24.5.2015

Tervetuloa Hops-Ontop's Kuwait eli Vanttu!

Nyt kävi näin, että meille muutti uusi pupulainen <3

Aloin jo talvella miettimään että Bianka tarvis taas kaverin, kun sen kaveri Kasperi menehtyi viime syksynä.. Uuden kanin hankkiminen tuntui kuitenkin vähän utopistiselta, ja se sitten jäi vaan kellumaan mun ajatuksiin. Nyt keväällä se ajatus taas nousi pintaan. Aloin haaveilemaan pienirexistä..

Näin joskus vuosia sitten kaninäyttelyssä ruskean pienirexin, ja oikeastaan silloin ekan kerran ihastuin tuohon rotuun. Nyt sitten löysin ilmoituksen myytävistä pienirex pojista, jotka sattuivat vielä olemaan väriltään ruskeita ottereita. :)

Viime yönä pupun kyyti saapui, ja sain ihanan kanipoikani kotiin! Ja oon ihan rakastunut :') Hänestä tuli sitten Vanttu. Vanttu on tosi reipas ja äärettömän utelias. Ehkä vähän hölmökin, ei ihan penaalin terävin kynä (joka siis passaa oikein hyvin meidän kaniperheeseen) :) Se on tämän päivän aikana jo mm. upottanut tassunsa vesikuppiin, tippunut pää edellä pahvilaatikon päältä (ei käynyt mitään :D), ja innokkaasti tutkiessa paikkoja pari kertaa kaatunut selälleen kurkotellessaan... Spurttilähtöjä myös kokeiltiin eteisen matolla. Silittelystä/koskettamisesta se ei oikein vielä välitä, mutta tulee mielellään tutkiin ihmisiä.

Vanttu joutuu heti parin kk:n päästä kastrointiin, ja sitten toivottavasti varoajan jälkeen pian Biankan kaveriksi. 

Pientä pupupoikaa vähän pelotti tuo mun suuri järkkärikamera, jonka takia en saanu montaa kuvaa.. :'DVanttu

1 kommentti:

Vellaz kirjoitti...

Voih, onpa sulonen <3
http://tipsuttelija.blogspot.fi/

Lisää luettavaa: