6.5.2015

Biankan mahanpuruja ja ulkoilukuvia


Bianka-raukka oli elämänsä ekaa kertaa kipeänä pari viikkoa sitten.. Se oli onnistunut syömään pehmokaniltaan korvista palaset, ja ilmeisesti siitä saanut suolitukoksen. Onneksi jälleen kerran koti-ensiapu, eli parafiiniöljy ja mahahieronta auttoi! Seuraavana aamuna Bianka olikin jo täysin normaali.

Harmi vaan että tuon episodin jälkeen Bianka joutui luopumaan ainoasta pehmoisesta "kaveristaan"... Voi että haluaisin niin kovasti Biankalle taas ihan oikean kanikaverin. Mietinnässä on ollut Biankan totuttaminen Meemeliin tai Handeen, mutta kun en millään raaskisi erottaa tuota kolmikkoakaan.. :S Meemelin kanssa niitä jo kerran kokeilinkin yhteen, mutta Bianka on vähän liian raisu kaveri tuolle löppänälle Meemelille..Sitten keväisempiin ja iloisempiin asioihin! Puput pääsi eilen ekaa kertaa tälle vuotta kunnolla ulkoilemaan! Ja voi sitä riemua taas... Sitä katsellessa toivoin vain että mulla olis mahdollisuus antaa niiden olla koko kesä ulkona, yötä päivää. Tässä kuvia Handen, Taminen ja Meemelin ulkoilusta. Innostuin samana iltana vielä käyttämään Biankaakin ulkona, mutta en muistanut silloin ottaa kameraa mukaan.


 
 

 


2 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Tilanne siis vaatii ihan selvästi viidennen kanin! ;)

Manda kirjoitti...

Sitä se kyllä niin vaatisi... :D Tässä oonkin kanikuumeissani liittynyt Facebookin kaikkiin mahdollisiin kaninmyynti palstoihin ja kuolannut kaikennäköisiä kaneja.. :')

Lisää luettavaa: