15.4.2015

Valokuvausta ja VetBed!

Kanit pääsi (joutui?) eilen taas kuvauksen kohteeksi. Hyvä minä, sain siis otettua kameran kouraan pitkästä aikaa! Ja sehän oli mun uudenvuoden lupauskin, ottaa enemmän valokuvia tänä vuonna. Ehkä se vielä toteutuu.. :D

Ja hehkutanpa vielä tuota kuvissakin taustana olevaa VetBediä! Tilasin Lemmikkitukusta kaneille noita useamman häkkiin alustoiksi. Ja on muuten aika huippujuttu, varsinkin kun meidän vanhustriolla (Tami, Hande, Meemeli) on alkanut tulla "pissankarkailuongelmia" (eivät muista/kerkeä mennä potalle).

Oon jo jonkun aikaa pähkäilly mitä teen, kun häkkien matot on jatkuvasti pissassa, ja pupujen tassut sotkeentuu. Löysin sitten Pinterestissä surffaillessa linkin tuohon VetBediin, ja Googlettamalla huomasin että niitä myydään Suomessakin! Oli pakko tilata kokeeksi.

VetBed on siis tuommoista tosi pörröistä materiaalia, jonka pohjassa on kumia liukumisen estämiseksi. Kaikki neste valuu siitä läpi, eikä pinta jää märäksi. Aluksi laitoin Vetbedin alle sanomalehtiä,  mutta totesin ettei ole tarpeeksi imukykyinen. Nyt oon laittanut alle puruja, jotka imee pissan hyvin. Vetbediä pystyy myös leikkaamaan sopivan kokoiseksi, sen pystyy pesemään koneessa, ja "pörrö" on tosi tiukasti kiinni: puput ei saa kovin helposti nypittyä sitä irti vaikka sitä kaivavat ja repivätkin. Suosittelen :)


Bianka

Täytyy.. yltää... herkkuja pöydällä...

Meemeli
HandeTamine


5 kommenttia:

weera kirjoitti...

Kivalta kuulostaa tuo VetBed! Minkä kokoisina noita saa? :)

selu kirjoitti...

En ookaan Vetbedistä aiemmin kuullut! Jääköhän tuohon pahasti puru kiinni, kun meillä on käytössä tommosta käytävämattoa joka meinaan imee kaiken purun itseensä. Täytyykin pistää tuommonen harkintaan, kun näyttää niin kivalta :)

Ella kirjoitti...

Nuita lienee saa ihan mustista ja mirristä myös :) ainakin omalle koiralle oon moisen hankkinut lähi myymälästä.

Manda kirjoitti...

Ite ostin Lemmikkitukku.fi:stä, sieltä ainakin saa monen kokoisena :) Ostin yhden ison palan sitä, josta leikkasin häkkeihin sopivia. Kyllä tähän jää heinät ja purut kiinni, mutta omasta mielestäni ne lähtee siitä helpommin harjalla pyyhkimällä pois kuin käytävämatosta.

Sara H kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia :) Ja Tamine on niin kaunis! <3

Lisää luettavaa: