6.3.2015

Instailua ja videoita


Nämä eilen otetut kuvat on pupujen Instagram-tililtä, jos oot instaaja niin liitythän seuraajaksi? 
Otin eilen Taminesta, Meemelistä ja Handesta videoita puhelimella (siksi tää ei-niin-hyvä kuvanlaatu). Oikeastaan harvoin otan noita videoita, mutta tälle oli nyt ihan hyvä syykin.. :D Tulin illalla kanihuoneeseen ja huomasin että Meemeli ei ollut oma itsensä.  Se vaikutti väsyneeltä, ja huomasin että sillä tuli epämääräisiä papanoita (pieniä ja epämuotoisia). Ajattelin että se oli kipeä, ja jäin seurailemaan sitä... Kerkesin jo miettiä mitä sanon seuraavana päivänä eläinlääkärille aikaa varatessa...
Jonkun ajan kuluttua kuitenkin Meemeli koki ihmeparantumisen, ja se alkoi yllättäin juoksennella normaalia iltavilliään.. :D Huokasin helpotuksesta, vaikka vielä jäi mietityttään, mistä se kipuisuus johtui. Ehkä vatsavaivoja..? No, tänäänkään Meemelillä ei ollut mitään, joten jospa se oli vain hetkellinen.
Siinä aikani seuratessani Meemelin menoa, tajusin taas kuin ihanaa on seurata pupujen touhuilua, ja tietää että niillä on asiat aika hyvin (nyt kun tässä on aika paljon joutunu oleen sairaanhoitajan roolissa pupuilla..). Siksi halusin ikuistaa sitä videolle! 

Joku joskus kysyikin, teenkö joskus videopostauksia, niin nää nyt ois semmosia! Vaikken näissä puhukaan mitään, mutta ehkä parempi niin.  :D Ja jep, kuten näkyy niin pupuhuonetta ei oo juuri äsken siivottu.. Ja joo, meillä on vielä joulukuusi sisällä (on se jo ollut menossa ulospäin).
Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: