1.1.2015

Hyvää joulua! Eiku..

Anteeksi, jäi loppu joulukalenterit käymättä ja joulutoivotukset laittamatta... No, jatketaan tästä.. :) Papanavaarassa ei ole tapahtunut mitään kummallista joulun alla, omistaja vaan on ollut kiireinen (ja laiska), siksi ei oo meistä kuulunut mitään. :D Puput sai oman joulukuusen herkku-koristeilla ja  "jouluaterioita" joulun alla.


Lyhyet kuulumiset

Bianka elelee edelleen yksin, mutta näyttää viihtyvän hyvin. Kolmikko porskuttaa myös menemään, Tamine vähän nivelvaivaisena ja Hande vähän pissavaivaisena.. Meemeli toistaiseksi terveenä!

Handen pissavaivaa yritän alkaa selvittämään taas, ja koitan ottaa yhteyttä johonkin kani-eläinlääkäriin, kun tuntuu ettei siihen mikään tepsi..

Taminen nivelvaivat taas näkyy pienesti, ei häiritse mamman menoa todellakaan! Jonkin aikaa sitten otin sille käyttöön erilaisen rampin, jotta pääsee paremmin häkkiin. Tämän jälkeen Tamine on alkanut liikkua enemmän, kun pääsee paljon helpommin liikkumaan häkistä lattialle! :) Söi se niitä "niveltablettejakin" hetken ajan, mutta huomasin että paljon suurempi helpotus vaivoihin näyttää olevan tuo liikunta. Täytyy nykyään ottaa huomioon aina se, että Taminekin pääsisi jokapaikkaan; mattoja joka kohtaan ja ramppeja portaiden tilalle!


Ja tammikuussa meillä juhlitaan taas pupujen vuosia :) Handella on huomenna, eli 2.1.2015
7-v synttärit! Sitten muutaman viikon päästä Taminella olis tulossa 8-vuotis synttärit.


Huomatkaa muuten, että kaikki kuvat tässä on otettu tällä viikolla! 
Tässä onkin mun uuden vuoden lupaus; otan enemmän valokuvia vuonna 2015.


Mahtavan huikeeta ja aina vaan parempaa 
Uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: