24.1.2015

Eläinlääkärilaskua pukkaa taas

Päätin tilata Handelle ajan eläinlääkäriin nyt kun sen virtsaongelmat on jo jatkunut tovin, eikä kotihoito ole auttanut. Kävimme jo aiemmin toisella eläinlääkärillä, joka koitti tutkia Handea, ja saatiin Xeden-antibioottikuuri tulehduksen varalle. Kuuri ei auttanut mitään, joten yritin vaan muokata ruokavaliota. Tulosta ei oo syntynyt...
Hande-parka eläinlääkärissä...
Eilen perjantaina sitten lähettiin Handen kanssa Oulun eläinklinikalla käymään tutkimuksissa. Eläinlääkäri tunnusteli Handen mahaa, ja kohta Handelta tulikin isot pissat ja suoraan eläinlääkärin paidalle... Onneksi sitä jäi pöydällekin niin eläinlääkäri sai otettua näytteen tutkimuksia varten!

Handesta otettiin vielä varmuuden vuoksi röntgenkuvat, jonka vuoksi se jouduttiin rauhottaan. Röntgenissä virtsarakko näkyi isona valkoisena alueena, siitä ei oikeastaan voinut päätellä muutakuin että siellä oli paljon sakkaista virtsaa. Siellä ei tuntunut mitään kasvaimeen liittyvää, eikä luultavasti virtsakiveäkään. Lääkäri määräs sitten Ditrim -antibioottikuurin.

Hande selvis hyvin taas rauhoituksesta, nyt vaan joutuu raukka ottaan lääkkeen kaks kertaa päivässä, 10 päivän ajan. Ja tuo lääkkeenottaminen on kamalaa, varsinkin Handen mielestä... 

Tänään sain soiton eläinlääkäristä, kun virtsanäytteen tulokset oli tullut. Jos oikeen muistan niin bakteeri oli e coli, jota oli löytynyt näytteestä. Ja tähän pitäis tuon Ditrimin tepsiä. Nyt toivon niiiin kovasti että se oikeesti toimii, ja tää Handen ikävä vaiva loppuisi! 


Hande on vähän suutuksissaan eläinlääkärireissusta ja
lääkkeiden syömisestä.. :[

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranee! ♥

Lisää luettavaa: