31.10.2014

R.i.p Kasperi 2007-2014

Mulla ei taas sanat riitä kuvaamaan tätä tilannetta... Heinäkuussa menetin Jipun, ja tänään 31.10.2014 Kasperi jätti meidät ja lähti kivuttomammille porkkanamaille.. :'( <3

En pysty nyt itkultani kirjottamaan kauniita muistokirjoituksia saati etsiin Kasperin kuvaa tähän...

Mutta kerron lyhyesti mitä nää pari viikkoa on ollut.. Kasperi kävi n. 2 viikkoa sitten hammashoidossa, kun 2kk:n terveenä olon jälkeen ne oli taas alkaneet vaivaamaan. Sieltä hiottiin hammaspiikkiä ja poistettiin yksi liikkuva poskihammas. Viikko operaation jälkeen, Kasperi ei ollut vieläkään alkanut syödä kunnolla. Lähdimme uudestaan eläinlääkäriin, ja eläinlääkäri poisti Kasperilta vielä toisenkin liikkuvan hampaan. Suu tarkistettiin hyvin, eikä siellä olisi pitänyt olla mitään muuta ongelmaa. Sekään ei auttanut.. Oon tukiruokkinut Kasperia nämä viikot, mutta tilanne tuntui vaan menevän huonommaksi ja huonommaksi. Kasperi sai antibioottikuuria siltä varalta, että suussa oli tulehdus tai paise (vaikkei niitä nähty). Annoin myös kipulääkettä, koska yhtenä päivänä se suostui itse syömään kun kipulääke oli vaikuttanut. Mutta sen jälkeen ei enään koskenut ruokaan..

Tänään menin aamulla katsomaan tilannetta ja Kasperi makasi kyljellään häkissä. Nostin sen syliin, se hengitteli raskaasti ja n. puolen tunnin kuluttua se alkoi luovuttaa. Ja mun rakas halipupu lähti taivaaseen.. Toisaalta taas tuli helpottava olo, kun tiesin että se pääsi kivuistaan, mutta toivoin silti niin kovasti että olisin saanut sen vielä kuntoon. En sitten tiedä oliko sisäelimissä tai muualla jotain muutakin, mikä vei Kasperin niin heikoksi.
6 kommenttia:

Maria L kirjoitti...

:'(

Sara H kirjoitti...

Osanotot! :'( Onneksi Kasperin on nyt hyvä olla <3

Maiju kirjoitti...

Isot osanotot ja voimia! :(

Anonyymi kirjoitti...

Suuret osanotot :'(

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei. :( Suuret osanotot, halit ja pärjäykset! ♥

Manda kirjoitti...

Kiitos kaikille osanotoista <3

Lisää luettavaa: