30.6.2014

Pupuhuoneen elämää (uusia kuvia!)

Tässäpä läjä kuvia meijän pupulasta, kuvat on otettu viime viikolla :)


Bianka vaan on tuommonen hiirulainen. :D Ja Kasperi ihana lösö..Synttärisankarit poseeraa auringossa.. <3 Postauksen lopussa vielä synttärijuttua.. :D


Tein pupuille vähän namusia... :) Ekana päivänä Kasperi ja Tami herkkupersot oli ainoita jotka edes maistoi niitä, mutta seuraavana päivänä ne meni kaikille! Eka pitää tottua makuun..
Herkut sisältää kaurahiutaleita (tein ensin puuroksi), grahamjauhoja ja banaania.


Tästä tuli yks mun lempparikuvista... 

Salaattienkasvatusyritys osa 300... Hyvin ovat ainakin itäneet. Lannoitteena
mitäpä muutakaan kuin pupunpapanoita. :D

Taiteilin ymös pari uutta lelua pupuille..

Tässä aula johon puput pääsee pupuhuoneen lisäksi juoksemaan.


Voikukkamomsterit työssä. :') Huomatkaa Tamin pepsodentit.
Handella on aina kuvissa tuommonen "Keep it cool..." ilme. :D


Söpöläinen, jolla on muuten ollut
pesäntekovimma meneillään...

Ja lopuksi vielä tämä Jipun ja Meemelin "synttärikuva". Mission impossible: koita saada kuvaan itsesi, kaksi kania, ja ota kuva kännykällä hämärässä huoneessa. :D Ja tietenkin Jipun ja Meemelin perusposeeraus-asento "murmeli" (korvat piiloon ja naama mahollisimman möllin näköseksi). Ja Jipulla oli kiire pois.
Eli tässä tulos.

Mutta, mun vaavat siis täytti lauantaina 6 vuotta. Ja vaikka muutama kuukausi sitten en uskonut Jipun näkevän seuraavia synttäreitään, tässä nyt ollaan <3

Tuntuu oudolta että meidän puput on jo näin "vanhoja". Kyllä uskallan sanoa että 6-v alkaa olla jo vanhahko kani. Vaikka vuosia voi ollakin vielä monta. Meillä nyt siis 5/6 kaneista on jo 6 vuotta tai yli..

Onneksi on kuitenkin tuo Bianka, ikiteini..

3 kommenttia:

Linda S. Ojanen kirjoitti...

Ihana postaus ja ihania kuvia! ♥
Ja onnea synttärisankareille! ;)

Emily kirjoitti...

Voisiks tehä postauksen miten noita herkkuja tehään? Voisko
noita granham ( vai miten kirjotetaankaan :D) niin korvata jollain muulla? :)

Manda kirjoitti...

Hei, ja kiitti kommenteista! :))

Emily: Voisin joskus kyllä tehdä postauksen pupujen herkuista, ja laittaa siihen ohjeen mukaan, kiitos vinkistä :D Grahamjauhot voi korvata vehnä- tai ruisjauhoilla. En tehnyt näitä herkkuja millään tarkalla ohjeella, mutta laittoin summassa mukillisen mikrossa keitettyä "vesipuuroa", yhden banaanin muussattuna, ja sitten sekoitin joukkoon jauhoja sen verran että taikinan pystyi levittään pötköiksi uuninpellille. Tein kokeeksi eri versioita, mitä enemmän jauhoja, sitä kovempia herkkuja tuli. Jos taikinasta teki ihan käsin muovailtavaa, niistä tuli aika kivikovia paistamisen jälkeen. :D Löysästä taikinasta tuli vähän pehmeämpiä. Sitten uunissa 200 asteessa noin tunnin verran. Heti uunista tullessa leikkasin pötköt puukolla pieniksi paloiksi, ja laitoin jäähtymään talouspaperin päälle.

Lisää luettavaa: