20.5.2013

Yllättävät ystävykset!

Tänään kävi vähän hassusti... :)

Vein taas kaikki puput ulkohäkkiin, joka on jaettu kolmeen osaan verkoilla. Katselin pitkän tovin pupujen menoa, on se sitten ihanaa olla ulkona!
No, lopulta lähdin sisälle, ja ulkohäkki jäi melko pitkäksi aikaa vahtimatta. Jonkun ajan päästä kurkkasin ikkunasta ulos, ja säikähdin kun huomasin Biankan Jipun ja Meemelin aitauksessa... Eka ajatus oli tietenkin että vastassa on hirveä karvapölly Jipun ja Biankan välillä, ja pyyhälsin pihalle.

Ylläri olikin kun puput hengailivat sulassa sovussa! Jippu tosin mökötti nurkassa, ihan kuin olisi jotain säikähtänyt. Oliskohan Bianka antanu vähän lähtöjä, mutta mitään nujakoinnin jälkiä ei kyllä ollut.. Meemeli näytti siltä ettei se edes huomannut koko Biankkaa..

Katseltiin siinä sitten hetki tuota ihmettä; Bianka ja Jippukin tulivat toimeen keskenään :) No, kohta alkoi perus nylkytys ja Bianka alkoi alistamaan Jippua. Hassua, odotin että Jippu olisi se pomottaja tuossa tilanteessa.

Hyvä tietää, että näinkin voi käydä, yleensä meillä tämmöset kohtaamiset on johtanut vaan tappeluun :D Eri asia tietenkin kun olivat nyt ulkona "ei-kenenkään-mailla".

Tosin mysteeriksi jäi edelleen, mistä Bianka sinne häkkiin meni.


3 kommenttia:

Tintin kirjoitti...

Huh mikä tilanne :o onneksi kaikki sujui kuitenkin hyvin!

Iida kirjoitti...

Mä ehdin jo pelästyä tätä ulkoasua. :)

Manda kirjoitti...

Joo, se on nyt päivityksen alla ja menin vahingossa poistamaan sen edellisen ulkoasun, niin olkoon nyt näin sen aikaa :)

Lisää luettavaa: