4.2.2013

Kasperi tuli kylään...


... ja tämän näköisenä hän oli...

Kasperi ja Bianka oli siis viime viikolla pari päivää meillä täällä "kämpillä" kylässä. Tulivat oikein hyvin täällä toimeen, mitä nyt Bianka alkoi pikkusen ilkeileen viimeisenä iltana ;D Juoksi asuntoa ympäri ja koitti maistaa kaikkea mahdollista torumisista huolimatta.

En oikein kerenny ottaa kuvia, mitä nyt tuon Kasperin tuiman "kädet sumpussa" kökötyskuvan! (tuohon vois keksiä vaikka mitä hauskoja kuvatekstejä, nyt ei vaan ajatus lennä :D)

Mutta puput palasi takaisin pupulaan meille kotiin, tuli vähän ongelmia niiden pitämisessä täällä.. :( Mää jo parissa päivässä kerkesin tottua niiden läsnäoloon, joten tuntui pahalta viiä ne takaisin. Jatkuva siivoaminen ja  ruokinta-ajat tuntui niin mukavilta pitkästä aikaa!

Ja Kasperin ongelmista vielä päivitystä, että seuranta jatkuu edelleen. Täällä ollessaan Kasperi söi ihan normaalisti, kuten on kotosallakin tehny. Oli virkeä ja perus "Kasperi" (eli laiska ja utelias!). Mutta tuommoinen "paksun pojan" laihtuminen ilman laihdutuskuureja on musta vähän ollut outoa! Nykyään Kasperi on ns normikanin mitoissa. Katsellaan...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on niin suuri voimavara, että annat ja annat sen pois ilmaiseksi. Nautin nähdä sivustot, jotka ymmärtävät arvo antaa prime voimavara ilmaiseksi. Olen todella rakasti lukeminen viestiäsi. Kiitos!

Usi kirjoitti...

Haaste!
http://tayttaloikkaa.blogspot.fi/2013/02/haasteruuhka.html

Lisää luettavaa: