11.1.2013

Nupun muistolle: silloin kun olit pieni...

En ollu ikinä edes tienny näiden kuvien olemassaolosta, ennenkuin isä löysi ne vanhalta cd-levyltä!

Mulla on Nupusta ollut tallessa vain kuvia siitä asti, kun se oli nuori poika. En ollu ikinä edes ajatellu, että se olis ollu näin pieni vauva joskus... Itseasiassahan se ei ollut vielä edes tullut luovutusikään, kun se haettiin meille. Mutta mulle vaan ei ole jäänyt jostain syystä muistiin tuo vauva-aika, varmaankin juuri valokuvien puutteen takia!Ja ihan pakko ihailla tuota raikkaan kultaista madagaskar-väriä <3

Nupun kuolemasta tuleekin parin kuukauden päästä jo 2 vuotta. Ja kuin mulla vieläkin tulee tippa linssiin, kaikista kuvista ja muistoista. Siinä oli kyllä maailman paras "ensipupu", tätä mää voisin hokea vaikka kuin paljon. Ja kaikessa laiskuudessaan kyllä myös niin täydellinen pupu muutenkin <3

_____________________________

Sitte vielä päivitystä nykyhetkestäkin...

Mun ei ois taaskaan pitänyt kirjoittaa tuonne "Vuoden 2012 jälkipuintiin" mitään, mitä toivon tältä uudelta vuodelta. Ei saa toivoa terveyttä ja onnellisuutta. Tai jos toivoo niin pitäis muistaa koputtaa puuta.

Kyllä mieliala taas lössähti, ku huomasin Kasperilla hammaspiikin oireita. Eka kiinnitin huomiota sen hoikentuneeseen kroppaan. Tai nythän se on oikean kanin mitoissa, kun on vähän laihtunut, mutta ihmettelin silti yhtäkkistä laihtumista.
Sitte tarkemmassa tarkkailussa huomasin että sen syöminen oli hitaampaa ja vähän hankalan näköistä. Syödessä suusta kuului epämääräisiä hammasääniä. Välillä Kaspi lipoi kielellään vimmatusti, niinkuin suuhun olis sattunut.

Kaikki oireet on tismalleen samanlaisia, kuin esim. Safiirilla reilu vuosi sitten. Safiirilta silloin hiottiin piikki hampaasta joka oli hinkannu kieleenkin haavan.

Ja edelleen muistan kuinka huonoon kuntoon Saffe silloin meni tosi nopeassa ajassa, joten tällä kertaa laitoin heti ajanvarauskyselyä eläinlääkärille. Toivottavasti päästään pian hoidattaan Kasperi kuntoon!

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: