25.1.2013

Kasperi ja hammasongelma

Mainitsin aiemmin Kasperin hampasongelmista, ja mahdollisesta eläinlääkärikäynnistä... No, yllättäin kun olin varannu jo ajan, Kasperi lopettikin kaikki oireensa, ja peruin ajan (ajankohta muutenkin olis ollu aika huono eläinlääkärikäynnille, oli kova pakkanen ym).

Kaspi on siis ollut nyt seurailun alla! Hyvältä on näyttänyt, mutta mulla on silti vielä pieni epäilys että jossain välissä eläinlääkäri kuitenkin on ajankohtainen. Kasperi syö hyvin, on aivan virkeä ym., mutta joku siinä silti näyttää olevan vialla.

En osaa edes selittää mikä mättää, mutta joku mättää silti. On Kaspi vähäsen laihtunut, olisko se sitten vain siinä se "muutos" mikä saa mut näkemään sen erilaisena. Nyt pitää kyllä aloittaa painon seuranta, jotta näkee jos tapahtuu muutoksia.

Vai onko sitten niin, että Kasperi osaa erittäin hyvin peittää kivun, syö siitä huolimatta, ja sillä onkin niitä piikkejä suussa? Voi että tämä epätietoisuus on tuskaa. Mutta kun se eläinlääkäri käyntikin aina maksaa, niin mielellään miettii ennenkuin lähtee ns turhaan sinne. Voi kunpa tuo siskon tuoma rahapuu oikeasti kasvattais rahaa!

Kahtellaan mitä tuleman pitää... Ja ei, eläinlääkärikäynti ei todellakaan tule kaatumaan rahanpuutteeseen tai pakkaseen jos on oikeasti tarve mennä. Tässä vaan vielä mietin mikä on järkevää ja mikä ei (sitäkään ei kyllä kannattais ihan viimeiseen tippaan asti miettiä, kun on pupun terveys kyseessä).

OHO! Just huomasin että oon sivuuttanu 19.1. päivän aivan totaalisesti...
Tamine vietti 6-vuotis synttärit silloin! Pitää antaa onnitteluherkut myöhässä. :D

1 kommentti:

minna. kirjoitti...

Tosi kiva blogi ja söpöt kanit teillä! (-: Sekä upeat tilat kaneille. Liityin lukijaksi :)

Lisää luettavaa: