1.10.2012

Tervolan tuloksia ja kuvia!

Nyt on Tervolan näytsit takana, ja olihan se mukava reissu! :) Näyttelyssä vaikutti olevan tosi kiva yleinen ilmapiiri, ja oli oikeestaan just sopivasti kaneja ja ihmisiä. Ei liikaa eikä liian vähän... Arvonnat oli mukavia ja buffetistaki löyty kivasti herkkuja :D

Autolla ajettiin yhteensä semmonen 500km (+se parikymmentä kilometriä kun ajoin liittymästä ohi), joka lieni kuitenki melko vähän, verrattuna heihin jotka tuli vieläkin kauempaa :) Meillä oli onneksi oikein onnistunut autoreissukin, ei sattunu elukoita tielle, eikä pahoja ruuhkiakaan.

Mulla oli mukana Jippu, Meemeli ja Bianka. Olin niiiin hurjan ylpeä Biankasta; se on päässy yli pahimmasta murkkuiästä! Se ei kertaakaan osoittanu mieltään, ei boksissa eikä sen ulkopuolella. Ehkä siitä vielä kehittyy oikein kiltti pupu. :)

Arvosteluiden puolestakin meni oikein hyvin;
Meemeli 93,5p (LKV1 tai 2? + lahjotuspalkinto valjaat)
Jippu 94,5p (LKV1 (seniori) + lahjoituspalkinto herkkutikut ja PPK2)
Bianka 94,5p (LKV2 (avoin) + PPK3 ja olikohan silläkin joku lahjoituspalkinto...)

Ja mainittakoon vielä, että mullahan oli mukana hyvänä matkaseurana Maiju ja Milja, joilla molemmilla myös pääsi puput sijoille :D Maijun Vikka -pienihopea oli PPK1 ja Miljan Wagner -leijona oli PPK5!

Sitten kuvia, niitä tuliki tällä kertaa hitusen enemmän :) Kuvien laatu ja värisävy on tosi heitteleväistä, kun en saanut millään säädettyä kameraan sopivia asetuksia näyttelytilan valoille....

Meemeli assarin sylissä!Jippu menossa tuomarille. Jippua ihmetytti hirveästi kun siellä takana just pyöri 4H:n maskotti.. :D


3 kommenttia:

Joha kirjoitti...

Onnittelut hyvistä tuloksista ja kivoja kuvia olit ottanut! :--) Itse en oo kaninäyttelyissä ennen käynyt, joten itse näyttelypaikasta olis ollut mukava saada jotain kuvia.. mm. millaisia ihmisiä ja kaneja ympärillä näkyy.
On tietenkin totta, että ihmisten naamoja ei saisi netissä näkyä ilman lupaa, mutta luulen kuitenkin ettei sellaisissa kuvissa kukaan ole erikoisemmin tunnistettavissa.

Manda kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :) Piti ihan käydä selaan se kuvakansio, jossa mulla nuo kuvat on, ja huomasin ettei mulla ollu yhtään kokonaiskuvaa näyttelytilasta... Olis kyllä ollu tosiaan ihan hyvä kun sellainenkin olis ollut! Otan neuvosta vaariin, ja muistan ensi näyttelykerralla kuvata laajemmin ;D Periaatteessa sen ei pitäis olla laitonta laittaa sellaista kuvaa nettiin, koska se on ns. yleinen tila. Ne yksityisoikeuksien määrätyt lait tahtoo vaan olla niin häilyviä, että ihan varmaksi en silti tuota sano... :D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Käyn aina välillä sinun juttuja lueskelemassa, ja kivaa pirteää tekstiä on, tykkään. ^^ Nyt huomasin, että olet näpsäissyt kuvan minun pupusta Tervolasta! Dali on tuo tosi pörröinen keltapunainen viitta leijona. Itse en näytsissä ollut paikalla, joten mulla ei ole sieltä lainkaan kuvia. Ajattelinkin kysäistä, että saisinko Dalin kuvan itselleni? :) Tottakai aina kerron nimesi jos jossain kuvaa käytän!

Terkuin,
Taru ja pörrö-Dali
taru.leppimaki ät gmail.com

Lisää luettavaa: