10.10.2012

Täällä ollaan!

Ei ole oikein ollu mitään kirjotettavaa blogiin, on menny aika ton kanihuoneen kans puuhastellessa, ja miettiessä miten uudet häkit laitetaan :D

Tänään olis tarkotus purkaa vanhat häkit loppuun. Kaks häkkiä on jo purettu! Sitten supersiivous, ja uudet häkit paikalleen!

Eilen kävin ostaan kompostikehikoita (sattuvatki just oleen tarjouksessa 7,90/pkt), joista on tarkotus tehdä uusien häkkien ympärille vielä lisäaitaukset, kun noille pulleroille tuntuu olevan liika pieniä 160x70 kokoiset häkit... :D
Bianka mököttää kokoajan, kun se ei tykkää olla "pienessä" häkissään, Tami ja Hande vaan nahistelee keskenään ja Kasperi ei oppinu käyttään sitä ramppia. Oikeastaan Jippu ja Meemeli on ainoat joita ei haittaa olla siellä, ne on vaan niin sottapyttyjä, että onnistuivat jo pissaamaan häkkiin ikuisia jälkiä. Vaikka kuin yritettiin tehdä siitä pissatiivis häkki!

Lisäksi aloin tuossa äsken pläräileen vanhoja ruusukkeita, ja koitin valkata sieltä parhaimpia joita vois lahjottaa yhdistyksille näyttelyihin. Puolet ruusukkeista oli joko osittain syötyjä, tai tosi mutkalla. Pitää kokeilla jos niitä vois silitysraudalla jotenkin suoristaa..
Kaikista ruusukkeista en kuitenkaan halua luopua, joissaki niistä on niin hyviä muistoja. :)


Olispa jo talvi! Tää kuva taitaa olla 2010 tammi-helmikuuta...


Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: