19.9.2012

Uusien häkkien testausta!


Eilen saatiin nostettua häkit yläkertaan, ja tänään pääsivät ensimmäiset asukkaat kokeileen kotejaan.. :)


 Häkkejä tehtiin yhteensä kolme, joten tällä pupu-kokoonpanolla jää siis yksi häkki puuttumaan. Mietiskelin, että Tamine ja Hande saavat jäähä asumaan lattiatasoon, eli johonkin noista vanhoista häkeistä. Tamilla kun voi olla vähän kömpelöä tuommoisessa korkeammassa häkissä asuminen. Vaikka näkyhän tuo tänäänkin kiipeilevän tuolla omassa häkissään noilla korkeilla tasoilla.. :D Ja Hande on semmonen, että se kaipaa paljon liikkumatilaa, niin se ei välttämättä tykkäis tommosesta koppihäkistä :)

Nyt kahteen häkkiin pääsi muuttaan asukkaita, kolmas häkki odottaa vielä omaa paikkaansa. Ei mahtunut oikein mihinkään (sinne muuttaa sitten Bianka!)..

Yhteen häkkiin siirsin Jipun ja Meemelin. Ja vähän niinkuin oletettavissa oli, Meemelin ensimmäinen reaktio on "hyi, en tykkää, siis mikä tää on". En ymmärrä miten se saa sen ilmeen söpöille pupunkasvoilleen, mutta siltä se vaan näyttää.. :D Nyrpistelee ja paukuttelee jaloillaan...

Jippu on nopee sopeutumaan, vaikka sitäki jänskätti eka hirveästi uudessa kopissa.


Toiseen häkkiin muutti Kasperi. Kaspi oli kans vähän hämillään, mutta oli tosi reippaasti, ja nyt näyttää jo olevan ihan kotonaan. :)

Tää on ollu aika jännää, meidän puput kun ei oo ikinä asuneet tämmösissä "kopeissa", vaan aina ollu jonkunlainen 'vapaamuotonen' häkki. Ite oon tosi mielissäni, siivous helpottuu, ja pupuja on helpompi silitellä näissä. :)

Näihin varmaan ajan kuluessa tehään vielä jotain muutoksia, olis kiva kun heinähäkin ja juomapullon sais pois tuosta verkko-ovesta. Ja kenties jotain lisätilaa, joko alas- tai ylöspäin jatkuvaksi :)

Ja häkeillä on siis kokoa 160 x 70 x 60 (leveys x syvyys x korkeus). Jalat on 30cm korkeat. Kunhan häkit joskus saadaan tuonne kanihuoneeseen, niin laittelen sitten varmaan parempia kuvia!3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kivan näköset!

Kata kirjoitti...

Kaua aikaa näitten tekemisee meni? :D Tosi kivan näköset, mieki mietin et vois väsätä kaneille jonkilaisen häkin(tai onha meil tuol yks häkki, mutta jos väsäis kakskerroksisen), kun ton aitauksen siivous on niin.. ihanaa, eikä puput pääse siinä esim. käymään lootalla jalotellessa.

Manda kirjoitti...

Meni niissä kuukausia (ensin piti ostella matskut ym.), ja isä ne rakensi kun mulla on peukalo keskellä kämmentä tommosissa rakennuspuuhissa :DD Mullaki just tuo siivous on ollu hankalaa edellisten häkkien kanssa, eikä niitä oikein saa "täydellisen" puhtaiksi mitenkään :/

Lisää luettavaa: