24.9.2012

Uusia kuvia: 0, Uusia ulkoasuja: 1

Nyt koki ulkoasu muutoksen, eikä varmaan vieläkään mitään pitkäaikaista muutosta. :D Mutta menköön näin, ainakin tovin aikaa. Olis kiva saada kommenttia, miten muilla ruuduilla ja selaimilla näkyy.. 
Vähän hirvittää se, kun tuo taustakuva saattaapi olla semmonen, että näkyy joka näytöllä ja selaimella vähän erillälailla ja eri kohdassa! Kertokaa jos näyttää pahalle niin koitan korjata. :D 

 Mitään uutta varsinaista kerrottavaa ja kuvia ei ole... Pupuhäkit on toistaiseksi vielä samalla mallilla kuin viime postauksessa, paitsi että Kasperi ja Bianka vaihtoi paikkoja, Kasperi pääsi vielä toistaiseksi asumaan edellisin lattiahäkkeihin. Ja Bianka uuteen koppihäkkiin. 
 En oo ikinä nähny Kaspia niin iloisena ja onnessaan kuin sillon kun siirsin sen takaisin tuonne kanihuoneeseen :D Se vaan juoksenteli häkissä, heitti iloloikkaa, kaivo lattiaa välissä ja taas juoksua ja merkkailua ja loikkaa ja vähä taas kaivaa. :D Että mitenköhän se herra sitten lopulta oppii olemaan tuommosessa pienemmässä... No, eiköhän tuo ajan kanssa opi pitämään sitä kotinaan. :) Ja oon tosissani miettiny, että noihin häkkeihin vois tehdä väliaikaista lisätilaa joko ylä- tai alapuolelle (taikakuutioilla olis helppo tehdä).

Random kuva; Jippuli vauvana <3

Ja jos joku ihmettelee tätä uutta ulkoasua että missä kaikki jutut on, niin tuolta sivun alalaidasta löytyy kaikki Blogiarkistot, seuraajat ym. :) Tässä ekalla sivulla näkyy tosiaan aina vaan yhden päivän postaukset, mutta aiemmat saa näkyviin ku painaa "Vanhemmat tekstit" linkkiä tuossa alalaidassa! Omaan silmääni näin oli selkeämpi. 

1 kommentti:

Hanski kirjoitti...

Hurjan hieno tämä ulkoasu! Tykkään näistä viimesimmistä tästä kaikkein eniten :)

Lisää luettavaa: