28.9.2012

tervolaan!!!

Jee, huomenna näyttelöimään! :) (Herätys 4:30)

 En tiedä miksi tää näyttelyreissu tuntuu jotenki niin erikoisen mahtavalta, on vaan niin ihana lähtä vähä kauemmas näyttelyyn. Viime näyttelyt on ollutkin reilun vuoden ajan vaan tässä 100km:n akselilla. 

Aina silti jaksan ihmetellä miksi niihin näyttelyihinkin lähtee (vielä noin kauas), kun eipä nuo puputkaan suoraan sanottuna _nauti_ niistä matkoista ja pöydällä istumisesta. :D Onneksi ovat kuitenki tottuneet kulkemaan, että ei nuo nyt niin pahaksikaan sitä pistä (ja se on yllättävän tylsää lähtä näyttelyyn ilman omia otuksia). 
Ite sitten haluaa lähtä näyttelyyn, kun näkee tuttavia ja jotenkin siihen vaan on jääny koukkuun. :) Ja tottakai sieltä saa aina mukaansa hitonmoisen kanikuumeen. Ja silmät ja nenät täyteen karvoja. 

Nyt lähtee mukaan petteilemään Bianka ja Jippu, mutta just kynsiä leikkaillessani päätin että vois Meemeli lähtä Jipun kaveriksi ja jälkkärillä mukaan! Kaikilla on superihana karvanlähtö, mutta voisin veikata että tähän aikaan muutama muukin pupu vaihtaa "talviturkkia". TAI sitten me ollaan ainoat jotka pölisee niin että tuomarit tukehtuu.....

Jos joku muukin on tulossa huomenna kys. näyttelyyn, niin huomenna nähdään!!
Löysin tämmösen kuvan kansioista, ei oo mun pupu.. :)Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: