13.8.2012

Antibioottia Pepille!

Käytiin tänään eläinlääkärissä esittämässä vaivamme.. Eläinlääkäri määräs antibioottia, epäillen pasteurellaa Peppiinalla. Toivon ja rukoilen että se tepsii... Onneksi Peppi on niin reipas ja vahva pupu, että ainakaan sen sinnikkyys ei lopu kovin äkkiä <3
Pieni pelko silti piilee vieläkin itselläni, entä jos se on se kasvain. Eläinlääkäri ei hirveästi jäänyt tunnustelemaan mahaa tai nisiä, vaan kuunteli vaan sydämen ja keuhkot. 

Peppiina on kaikesta huolimatta koittanut olla virkeä, oma itsensä. Tulee katsomaan häkin ovelle kun sitä kutsuu (tosin yleensä se tulee jo heti kun joku tulee kanihuoneeseen). On syönyt tuoreita, etenkin ulkoa tuodut herkut menee äkkiä. Ja tavoistani poiketen ostin jopa kaupasta, pupujen herkkuhyllyltä semmosen herkkutikun Peppiä varten :o Sekin oli oikein herkkua. :)

Hengittäminen on vieläkin raskaampaa kuin yleensä. Tuntui kuitenkin että maha oli nyt vähän täydempi, kuin viimeksi koittaessani (silloin oli aivan hoikka). Eli ruoka kuitenkin menee sisään, ja tulee normaalisti uloskin.

_____________

Vielä vähä iloisempia uutisia. :) Pupulaan on tulossa uudet häkit..! Tänään kävin osteleen jo uudet potat, sellaiset kulmaan sopivat ("kolmion" mallinen).
Häkeistä on tarkoitus tehdä tälläkertaa siirreltävät, eli eivät tule lattianrajaan. Kokoa yhdelle häkille näin alustavasti tulisi 160 x 70 x 70. Onneksi isä on niin taitava rakentamaan kaikkea, että eiköhän näistäkin hienot, pupuille mieluiset häkit tule!! Onhan nämä nykyisetkin palvelleet oikein mainiosti, jo 5 vuotta. Ongelma vaan tahtoo olla siinä että häkkien rakenteet on alkanut jo haisemaan, kun puput on pissaillu niihin. Lisäksi tulevaisuuden ja siivouksen helppouden kannalta uudet häkit tulee tarpeeseen. :)


1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Pidetään peukkuja että Peppi paranis ! :)

Lisää luettavaa: