5.3.2012

Kukkuluuruu

Pitkästä aikaa pukkaa tekstiä blogiin... :) Olen nyt hiihtolomalla kotona niin pääsee vihdoin oleen pupujen kanssa.
Lähinnä taas ollaan eletty huonojen uutisten kanssa, kun Safiirin tila on taas niin epävakaata :( Alkuvuodesta sillä oli vieläkin välillä hammasongelmia, mutta jostain syystä ne katosi ennenkuin päästiin edes eläinlääkärille.
Seuraava vaiva iski pikkuhiljaa viime viikon aikana. Safiirilla aamusin saattaa alkaa huippaamaan päässä, ja hitusen on pää kääntynyt vasemmalle. Korvatulehdusta siis kenties. Eläinlääkäriin lähetään heti ku pääsee!
Saffella olis 7-vuotis synttärit 23.3. Toivotaan että kaikki menee sen osalta hyvin, jotta saahaan juhlia :) Neiti onkin tähän mennessä meidän vanhimmaksi eläny pupu.
Nupun pois menosta alkaa tuleen vuosi täyteen.. :(

Takapakkeja tulee aina, mutta harmittaa hirveästi ku odotin tästä vuodesta mukavempaa vuotta.. Ja kun kaiken kukkuraksi meidän 11-vuotias koira on ollut samaten huonossa kunnossa. Aika varma diagnoosi on kasvain mahassa..

No, pitää olla iloinen sitten kaikista pienistä asioista! :) Voi kun saisin itteäni niskasta kiinni ja alkasin taas kuvailemaan ahkerammin. Millonkohan viimeksi oon ees koskenu kameraan. Eli tähän blogitekstiin tulee edelleen jotain vanhoja kuvia, uusia odotellessa.

Meemeli 2010 keväällä

silmien punasuuden poisto vähä epäonnistunu. :D Kuva v. -09

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Voimia Saffelle ja koko porukalle ! Toivottavasti Saffe tuosta kuntoutuu :)

Hanna kirjoitti...

Tsemppiä sinne!

Manda kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :) Saffe on kyllä niin sitkeä neiti, luotan siihen että se jaksaa tämänkin...

Veera =) kirjoitti...

Tsemppiä sinulle, ja Saffelle!

Lisää luettavaa: