12.3.2012

Elämä jatkuu..!

Ikävät asiat täytyis vaan pyyhkiä mielestä pois ja jatkaa siitä mihin jäätiin, vaikka mikään ei ole siltikään ennallaan.. Onneksi nämä muut puput osaa lohduttaa niin hyvin tilanteessa kuin tilanteessa :)

Meillä oli kynsienleikkuu päivä lauantaina. Samalla pääsi Bianka, Kasperi ja Hande katteleen pihalle vuoronperään valjaissa. :) Ei ollakaan käyty ikuisuuteen pupujen kans ulkoileen. Bianka on vieläkin yksi hirmulisko aina kun se on valjaissa ja mun pitäis nostaa se syliin. Harjoittelua harjoittelua... vieläkin.

Ja Kasperi vaan papanoi. Nostin sen häkistä syliin kynsien leikkuuta varten. Sieltä pyörähti varmaan tuhat papanaa samanaikaisesti.. Kynsien leikkuun jälkeen mun sylistä valui hirveä papanaläjä, kun jollaki oli tullu papanahätä myös selällään ollessaan. :D Seuraavaksi Kaspi sylissä lähin alakertaan pukeen pojulle valjaita. Meidän perässä tuli taas papanavana. Päästiin pihalle, ja kyllä näki mistä Kasperi oli menny. EN TAJUA! Mistä sitä papanaa riittä?!

Ja vielä jotain uskomattomampaa tapahtui, kun punnitsin Biankaa meidän keittiövaa'alla. Neiti painaa 1700g. SIIS 1,7kg!!! En meinannu uskoa koko vaakaa, mutta pakko kai se oli.. :D Alle vuosi sitten kun tyty tuli meille niin painoa oli alle 600g. Ja kyllä se pieni oliki.. :)
Lisäksi Bianka siirtyi pupuhuoneeseen asumaan, nyt kun Saffen häkki jäi tyhjäksi..

Vähän kuvia lauantailta.. Pitkästä aikaa uusia, enkä vieläkään saanu kaikkia kuvattua!

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kasperista tuli mieleen, että Lillilläkin on sama vika! :D Pesin sen tässä viime viikolla niin niitä papanoita tuli oikeasti kuin liukuhihnalta :D piti vähä väliä noukkia niitä lavuaarin pohjalta pois ettei viemäri tukkeutuisi ja papanat menis muusiksi sinne!

Manda kirjoitti...

aijaa! :D Heh, Kasperilla on siis kohtalotovereita..!

Lisää luettavaa: