22.11.2011

Esittelyssä: KASPERI

Vir. nimi: - (edellisessä kodissaan taisi olla Niksu/Hipsu, en muista :D)
Kutsumanimi: Kasperi
Lempinimet: Kaspi, Paspi, Pasperi, Kapseli
Syntynyt:  01/08/2007 (tarkka synttäripäivä ei ole tiedossa, tämä on arvio..)
Rotu: Risteytys
Väri: Luonnonkeltainen x-kirjava
Kasvattaja: Eeva Yrjänäinen? Sain tuon nimen kodista josta haimme Kasperin.
Kasperin vanhemmista ei ole tietoa. Nipsu on Kasperin sisko!

Kasperin lempipuuhaa: Nukkua potassa, syödä potassa, nukkua nurin päin käännetyn maalipurkin päällä..  Kaspi rakastaa myös kaivaa!
Kasperin lempiruoka: Kasperi on "kaikkikäy"-poika. Sillä ei ole erityistä lemppariruokaa, mutta tykkää parsakaalesta ja banaanista!
Kasperin hassu tapa: Pienenä Kasperi oli ihan hulluna kihveliin ja harjaan. Se ei antanu hetken rauhaa siivotessa, vaan roikkui kiinni harjassa ja kuoputti sitä. :D Yleensäkin se tykkää kuoputtaa esineitä tassuillaan.
Kasperin paras kaveri: Peppiina (asuvat yhdessä)
Kasperin luonne lyhyesti: Laiska, rento löntystelijä, säikkyy helposti. Erittäin kiltti mies! Osaa silti pitää  Peppiinan kurissa.. ;)
Mistä Kasperin muistaa? Nallekarhumaisesta ulkonäöstä ja luonteesta.. :D Ja mitkä nappisilmät <3
Kasperin paheet: Papanat. Kaspi on varsinainen Papanavaara!! Joka askeleella sillä tipahtaa yks papana, ja auta armias ku otat herran syliin (papanavyöry). Lisäksi sillä on paha tapa sylissä, se koittaa jatkuvasti saada jotain suuhunsa, yleensä se mussuttaa omaa tassuaan.
Temput joita Kasperi osaa: Pyöri, nouse ja pusu. Kasperi on hyvä pyörimistempussa. :)
Miten Kasperi tuli meille? Näin Apulassa ilmoituksen, jossa myytiin uroskania. Meille oli tulossa jo Hande, mutta jostain kumman syystä kiinnostuin tuosta ilmoituksesta. Taka-ajatuksena oli kaveri Pepille tai Taminelle. Otin yhteyttä, ja kuvia saadessani en voinu enää kieltäytyä ottamasta..! Lisäksi perheellä oli kiire päästä kaneista eroon, ja mun täytyi tyyliin tehdä päätös yhden illan aikana.  Niin me sitten haettiin tuo hulivili kotiin.. <3
Minä ja Kasperi: Kasperista kehittyi pikkuhiljaa erittäin tärkeä kani mulle. Ehkä eniten siihen on vaikuttanut se, että mulle tuli tunne siitä että "kesytin" tuon nuorena niin villin pojankoltiaisen, ja siitä tulikin ihana lössykkä joka rakastaa rapsutusta ja ihmisiä. Meille tullessaan se oli melko viliveikko, ruikki jatkuvasti, puras mua kerran naamasta, ei tykännyt ihmisten kosketuksesta. Tuhos kaiken mitä eteen tuli. Olin jo jossain välissä 100% varma että tästä ei tuu mitään, Kasperin ottaminen oli virhe.. Nuo onneksi osottautui harhaluuloksi, ja kaiken jälkeen mun ihana oma Paspipallura alkoi nauttia siitä kun sitä silitti ja sitä hemmotteli herkuilla!
En tiedä menikö se jo överiksi, kun äijästä tulikin yhtäkkiä ihan pehmo ja tommonen lössykkä. :D Ja Kaspi se on ehottomasti meijän pupuista se laiskimus. :D


2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanan leppoisia kuvia. :D
Meillä myös Vilperi rakastaa banaania. Veera ei oikein banaanista välitä.

Manda kirjoitti...

Heh :) Onpa hassua, meillä kaikkien pupujen lempparilistaan kuuluu banaani : D

Lisää luettavaa: