2.5.2011

Hurja reissu LapualleToinen bloggaus tälle blogille! Kyllä se tästä lähtee..

Vappupäivä menikin sitten Lapualla, kun päätettiin lähteä käymään Marian kanssa EPJY:n näyttelyssä! On kai se hassua lähtä täältä "kaukaa" pieneen näyttelyyn, mutta ehkä noi pienet näyttelyt onki just niitä mukavimpia. :D

Melko vauhdikas päivähän toi oli, ja kaikkia mahollista tapahtu. :D
Ekaksihan meillä oli kiire näyttelypaikalle, kun juna oli perillä vasta kymmeneltä, kun ilmottautuminen oikeasti päättyis.
No, sinne kerettiin ja heti saavuttaessa meille ehotettiin assarin virkaa. Ja niin me sitte oltiin assareita päivän ajan, ja siitä muistona angstiarvet käsissä. -89 valmistuneen kanikirjan mukaan meidän olis pitäny mennä lääkäriin. :(

Näyttelypäivä meniki sitten yllättävän nopeeta!
Mullahan oli meidän "veteraanimummu" Safiiri mukana. Vetsku luokassa ei ollukaan ku 2 tytyä, mutta Safiiri sai LKV1:n 0,5pisteen erolla. Eli tasasia mummuja olivat, ja vieläpä samannäkösiä ja ikäisiä. :D Piti ihan käydä kyseleen etteivät vaan olis samaa sukua. Luultavasti vaan kuitenkin hauska sattuma..!
Saffen pisteet tosiaan 93,5p!

Päivähän sitte loppui vähän turhankin lyhyeen, kun oltiin vielä odottelemassa BIS-kisan palkintoja (jossa Marian chinchilla pärjäsi ihan parhaiten, BIS1!!! Aivan upee otus kyllä :D). Tajuttiin välissä kattoa kelloa, ja oho, kello on 16.51. No, junan piti lähtiä 16.50. :D

Ei mikään hätä iskeny tai mitään, seuraava juna lähtis vasta iltasella.. Päätettiin sitte että mä lähen tarkistaan oisko juna myöhässä ja juoksin asemalle (johon oli hurja 20m:n matka), kysyin aikataulusta ja ihmiset meinasi että kuuluttivat justiinsa että juna on tulossa.
Fiuu äkkiä sisälle, Maria just hakee palkintoaan ja sitte tuliki hoppulähtö junalle. :D Onneksi kaikki oli jo pakattuna, eikä MITÄÄN unohtunu!
Ja aika sekunnilleen kerettiin paikalle kun juna kurvaa asemalle.

Eli periaatteessa päivä meni ihan nappiin! Marian puputkin sai hyviä pisteitä, eli eihän meillä ollu ku hyviä eläimiä mukana 8) Ja eihän meillä huonoja olekaan.

    


Ja tässä vielä kuvia näyttelyreissulta.. :D

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: