5.5.2011

Ulkoilua + ruoka-aika

Nyt on taas ulkohäkki kunnostettu kesää varten, ja sain roudattua sinne kaikenlaista kivaa, oksia ja jakkaroita mitkä on kaneille hyviä virikkeitä. Jakkaroiden alle voi mennä ja rohkeimmat kiipeää tottakai niiden päällekin, oksien kanssa voi mutkitella!Safiiri pääsi eilen testaamaan ulkohäkkiä, mutta eipä se siellä oikein yksinään viihtynyt.. :( 
Mulla on ollu tässä vähän projektin alla hommata Safiirille kaveri. Naaras, urosten kastrointi hommia en enään jaksais ihan heti :D
Tarkoitus oli että hommaisin jostain, ehkä Ruotsista asti pupun joka edistäis vähän mun jamoraprojektia (kerrottakoon tästä sitte lisää kunhan edes joskus lähtis alulle..)!

Mutta tähän mennessä jokainen mun yritys on joltain kannalta menny mönkään. Esimerkkinä nyt tämä viimeisin, kun olin oottanu jo yli puoli vuotta että yhdelle hermeliini fuchs kasvattajalle syntyisi hermupoikueita. No, kaikki tähän mennessä ovat jääneet tyhjiksi, yhtä lukuunottamatta josta kasvattaja jättää poikaset itselleen. :( Ja astutettuja naaraita oli kuitenkin jotain 5-10.
Toisessa paikassa kyselin, mutta poikaset olikin jo kaikki varattu.

Eiköhän tää tästä vielä selkene! Ja jos ei muuten, niin kyllä mä enemmän ajattelen Safiiria kuin sitä jamoraprojektia. Projektia voin TAAS siirtää vuodella tai toisellakin, mutta kyllä Saffelle se kaveri näyttäis olevan melko tärkeä hankkia.. Ja itekin haluaisin pitkästä aikaa "vauvapupun", kun siitäkin on jo pian 3 vuotta kun M&J oli vauvoja..!!
Eli jos ei "projektipupua" löydy niin sitten varmaan tulee ihan Suomen puolelta jonkunmoinen söpöys :)

Tuossa on kuvaa pupujen eilisiltaisesta ruoka-annoksesta (kuvassa 2:n kanin annos). :D Siihen kuuluu persiljaa, parsakaalta, varsiselleriä, tammenlehtisalaattia ja herkkuna siivut banskua!

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: