15.5.2011

Haapajärvi 14.5.

Tänne lähdin Handen kanssa! Melkein meinasi jo koko reissu peruuntua kun mikään kyydeistä ei onnistunutkaan. No, sitten löytyi vielä viime hetkellä pelastus, kun kysyin puput.netissä vielä :)

YHTÄÄN kuvan kuvaa en ottanut koko matkalla. Vaikka kerrankin varauduin ihan kahdella putkella, latasin kameran ja tyhjensin kortin. Vaan eipä kerenny. :D Sitte olin jo lähössä hakeen kameraa kun oli ulkomuodon BIS, mutta samalla hetkellä kuulin että PET palkintojen jako alkoi.

Oli se melko päivä, välillä sai ravata ees taas, kun hankin itelleni vähän liikaa hommia. :D Aamulla huutelivat siellä assareita ulkomuotoon. Jotenki siinä vaiheessa kuvittelin että jaa onhan mulla tässä aikaa ja menin kun ei muita näyttäny menevän.
No, Handen vuorohan oli pian mennä hyppimään esteitä, ja mun piti hommata tuuraajaa siihen, ja lopulta mun oli mentävä estepuolelle useammin niin sain paikalleni kokonaan toisen assaroimaan..!

Vaan enpä taida enään mennä ulkomuotoon assariksi. :D Tahti oli vähän liian kova, ja numeroita ei meinaa löytää kun kanit oli omissa bokseissaan.
Olinhan mä ekaa kertaa uml assarina... Muutamat arvet sain käteenikin..

Vaan Handella oli oikein hieno päivä!
PET tulokset:
92,5p ja LKV2 (seniori urokset) (ja täähän on sen henkilökohtainen ennätys..!)


Ja esteillä tulokset:
0 virhepistettä, aika 0:11:62
SIJOITUS 1. (helppo suora)


Mutkaan en ollu edes ilmoittanu..
Vaan saipa Hande nyt klassauksen suoralta! Jee!
Päästäis joskus keskivaikeaanki!


Mukava päivä oli, ja suurin kiitos tietenki kuuluu ihmisille joilta sain kyydin tänne! Ois kyllä harmittanu jos ois jääny väliin. :D
Vaan ei kuvan kuvaa...


MUOK no nyt on Handesta hyppykuvakin, löytyi Puput.netistä "Kuvia estekilpailuista". :) (c) Inga

Ei kommentteja:

Lisää luettavaa: